Lackförsegling

Malte’s Garage utför lackförsegling

Om vår Lackförsegling

En långvarig investering för både bilen och plånboken

För dig som inte har tid eller möjlighet att regelbundet putsa och vaxa bilen så är lackförsegling det perfekta alternativet! En ordentlig lackförsegling ger dig det skydd mot blekning, åldring och smuts som bilvax annars ger, men med mycket längre hållbarhet!

Vi har över 15 års erfarenhet av lackförsegling och andra lackbehandlingar, så här kan du vara säker på att du får bästa möjliga behandling!

Vid en lackförsegling lämnar du in din bil till oss över två dagar, för att ge tillräckligt med tid för både behandling och härdning. Till att börja med avlägsnas smuts och fett från bilen, för att ge en helt ren yta för behandlingen. Bilen poleras därefter, innan det slutligen är dags för själva lackförseglingen. När förseglingen applicerats behöver bilen stå över natten för att förseglingen ska härdas. Därefter läggs slutligen ett avslutande lager på, och bilen är färdig att hämtas!

Förutom bilar utför vi även lackförsegling på lackade släpvagnar och skotrar.

Där vanligt bilvax endast håller några månader kommer en lackförsegling som tas hand om på rätt sätt hålla i många år! En långvarig investering för både bilen och plånboken.

Välj mellan vår vanliga biltvätt eller supertvätten, som ger bilen extra glans! Vi hjälper dig även tvätta skoter och husvagnar.

Malte’s Garage

Professionell bilvård för dig i Lycksele, Malå, Vindeln och övriga delar av Västerbottens inland.

Besöksadress

Bergstigen 6
921 45 Lycksele

Postadress

Strycksele 42
922 91 Vindeln

Telefon

Malte
070 – 323 04 37

Filip
076 – 773 12 01